Atenție! Acesta este noul Cod CAEN Rev.3 (intrat în vigoare de la 1 Ianuarie 2025). Pentru a consulta vechiul Cod CAEN Rev. 2, vă rugăm accesați https://rev2.coduricaen.ro.
Cauta

COD CAEN 1011 (Rev. 3)

Prelucrarea și conservarea cărnii

Codul CAEN 1011 include:
- activitati ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea carnii: vita, porc, miel, iepure, oaie, etc.
- productia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, în carcase
- productia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, transata.

Aceasta clasa include de asemenea:
- sacrificarea si prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
- productia de piei brute si piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obtinerea lânii de oaie
- productia de untura si alte grasimi comestibile de origine animala
- prelucrarea organelor si maruntaielor de animale
- productia de lâna trasa

Codul CAEN 1011 exclude:
Corespondență CAEN REV. 2
Codul CAEN 1011 Rev. 3 conține cel puțin aceleași activități din codul vechi CAEN 1011 Rev. 2.