Utilizezi frecvent acest website? Ajută-ne să-l imbunătățim!

Cod CAEN 1011 Prelucrarea si conservarea carnii

Această clasă include:

- activitati ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea carnii: vita, porc, miel, iepure, oaie, etc.
- productia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, în carcase
- productia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, transata.

Aceasta clasa include de asemenea:
- sacrificarea si prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate
- productia de piei brute si piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obtinerea lânii de oaie
- productia de untura si alte grasimi comestibile de origine animala
- prelucrarea organelor si maruntaielor de animale
- productia de lâna trasa

Această clasă exclude:

Statistici cod CAEN 1011

585 companii

Total număr de companii (S.R.L. / S.A.) care au ca obiect de activitate acest cod CAEN

18 934 salariați

Total număr de salariați care lucrează în acest cod CAEN

6 979 662 000 RON cifră de afaceri

Suma cifrelor de afaceri ale tuturor companiilor care activează în acest cod CAEN

404 785 545 RON profit

Suma profiturilor tuturor companiilor care activează în acest cod CAEN

Vezi topul codurilor CAEN

Top 5 companii cod CAEN 1011

Companie Salariați Cifră de afaceri [RON] Profit [RON] Cota de piață
SMITHFIELD ROMANIA SRL 2 399 1 303 730 544 0 19%
SC ELIT SRL 1 848 619 089 793 55 111 668 9%
ABATORUL PERIS SA 512 329 041 191 5 400 401 5%
SC DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL 393 274 333 744 18 199 848 4%
SC ANA CORNEL SRL 796 202 222 299 26 923 607 3%
Vezi topul companiilor